Addil Driouech El Marabet ( Addil D. Marabet)

Barcelona 1994.

Addil D. Marabet realitza una pràctica artística que tendeix a posar el focus en la fotografia, la pintura, l’escultura i el disseny. Entenent tots aquests llenguatges en un sentit ampli i que li serveixen per investigar en diferents facetes d’un projecte. Mitjançant  l’observació i l’estudi del que entenem com a paisatge urbà i tot el que compon aquest, genera un conjunt d’elements tant materials com ideals o abstractes. Ser conscients on i en què fixem la nostra mirada, curiositat, temps i interès. En els seus projectes observem aquestes múltiples relacions que estableix amb l’espai i els objectes i de com la pràctica artística li permet revaloritzar-los. La descontextualització d’aquests forma part del procés que permet que aquests objectes quotidians i ordinaris, aparentment sense valor, adoptin singularitat i bellesa.
En la faceta que podríem considerar més “pictòrica”, es pot observar la seva relació amb el grafit, el seu primer contacte amb l’art en la seva adolescència. En el moment en que el seu interès transcendeix la bidimensionalitat de la paret i observa el seu entorn, el paisatge urbà i els elements que el componen es converteixen en el centre del seu interès que el porta a configurar un imaginari que es basa en les seves textures, materials, colors, tècniques, composició i processos. Entre capes, vestigis arqueològics deixats per les accions dels que incideixen.

Estudis
GAAD en Arts i Disseny, Escola Massana (UAB)

Exposicions:
2020
Calaixdesastre, Lasinombre Gallery, Barcelona.
2019
Utopía (no future), exposició col·lectiva, comissariada por Addil D. Marabet, descampat carrer Pere IV amb Badajoz, Barcelona.
Golden, performance col·lectiva, comisariada per Diego Ramos y Jordi Canudas.
LLUM BCN, Festival de les Arts Lumíniques, Poblenou, Barcelona.
2018
Notificaciones, comissariada per Isaías Gruiñolo, amb Teresa Lanceta, Pedro G Romero, Enrique Falcón e Inmaculada Salinas, Centre Cultural Las Cigarreras, Alicante.
2017
Notificaciones, comissariada per Isaías Gruiñolo, junto a Teresa Lanceta, Pedro G Romero, Enrique Falcón e Inmaculada Salinas, Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), Valencia.
Medina, videomapping a la façana de la muralla, amb Drag0ndrop Estudio (Marina Dnd, Nais Dnd y Folch Dnd), Assilah, Marruecos.
2016
Ciegos (deslumbrados), vídeo per a exposició col·lectiva, LOOP Festival, comissariada per Eduardo Valderrey y Begoña Egurbide
Unititled, amb Elisabet Robinson, comissariada per Alfredo Ferran Calle, Carrer Tres Llits 3, Barcelona.
2015
Colectiva Massana, exposició col·lectiva, NauArt, Barcelona.
Resistim, exposició col·lectiva, La Oreneta, El Masnou, Barcelona.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxieu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies